۱۸ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۴۲

فرمانده انتظامی شهرستان شادگان:

طرح ارتقا امنیت اجتماعی در شادگان به اجرا در آمد

طرح ارتقا امنیت اجتماعی در شادگان به اجرا در آمد

شادگان – فرمانده انتظامی شهرستان شادگان از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ علیرضا میر رضایی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح ارتقاء امنیت اجتماعی به منظور افزایش احساس امنیت در سطح شهرستان شادگان اجرا شد.

وی افزود: در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و برای پاسخ گویی به مطالبات مردمی برخورد با توزیع کنندگان مواد مخدر، فروشندگان مواد محترقه و سارقین در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان شادگان گفت: ماموران انتظامی این شهرستان با استفاده از اکیپ های ویژه و با همکاری پلیس های تخصصی، کلانتری ها و پاسگاه ها طرح ارتقاء امنیت اجتماعی را در محلات، معابر عمومی و پارک ها، به مرحله اجرا گذاشتند.

وی با ابراز رضایت مندی شهروندان از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در شهرستان، گفت: این طرح همچون گذشته در دستور کار پلیس قرار دارد و پلیس برابر قانون با متخلفان برخورد می کند.

سرهنگ میررضایی در پایان حفظ امنیت و آرامش مردم برای پلیس را بسیار مهم و با اهمیت خواند.

کد مطلب 4426132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha